Skip to content Skip to footer

SQIN HUIDCOACHING

Over ons

Jouw schoonheidssalon in Deventer. Hier draait alles om jouw huid. Bij ons vind je geen standaard aanpak; elke gezichtsbehandeling wordt volledig afgestemd op jouw unieke huidtype en huidconditie op dat moment. Of je nu een specifiek huidprobleem hebt of gewoon wilt ontspannen, bij SQIN is iedereen welkom.

OVER ONS

De sportschool voor je huid

We sporten om ons lichaam fit te houden, maar aan onze huid doet lang niet iedereen genoeg.  

 Bij SQIN Huidcoaching kun je terecht voor een ‘bootcamp’ voor je huid. Een behandeling bij ons is als naar de sportschool gaan. In plaats van de spieren te trainen, schudden wij de cellen in de huid wakker. Zo stimuleren we de huiddoorbloeding en wordt onder andere weer collageen en elastine aangemaakt. Dat helpt tegen huidproblemen zoals rimpels, littekens of acne, maar is ook goed voor een ‘gezonde’ huid. Voor echt resultaat moet je, net als bij sporten, vaker trainen. Het beste resultaat krijg je dan ook door een kuur te volgen. 

”Mensen doen vaak pas iets aan hun huid als het slecht gaat, terwijl je er veel profijt van hebt als je altijd aan je huid blijft werken.”

Marieke, eigenaar SQIN Huidcoaching

OVER ONS

Elke huid is uniek

Bij SQIN Huidcoaching gaan we verder dan alleen de huid. We bespreken je leefstijl, self-care routine en de producten die je thuis gebruikt. Deze factoren hebben een groot effect op je huid. 

Wij begrijpen dat elke huid uniek is. Daarom krijg je bij je bezoek aan ons altijd een huidmeting, gecombineerd met een persoonlijk intakegesprek. Hierdoor kunnen we niet alleen inzicht krijgen in de conditie van jouw huid op dat moment, maar ook in jouw leefstijl, selfcare-routine en de producten die je thuis gebruikt. Dit helpt ons om een beeld te vormen van jouw huidbehoeften. We bespreken ook jouw wensen en verwachtingen. 

 Na de huidmeting en intake begint de behandeling volgens de vaste stappen: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Altijd, ongeacht of je een half uur of twee uur boekt. 

CONTACT

Neem contact op

Chat openen
Neem gerust contact op!
Heb jij een vraag over een behandeling of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!