Hannah Intense Treatment

hannah

De hannah Intense Treatment

Een originele, non-invasieve en zeer effectieve behandeling

De hannah Intense Treatment is een intensieve vervolgbehandeling op de hannah Xperience, waarbij de nadruk gelegd wordt op het intens boosten van de huid door onder andere de toepassing van de nieuw ontwikkelde medium deep peel van hannah: de Trans6peel. Met deze professionele, non-invasieve en veilige behandeling wordt de huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd.

Vele huidproblemen kunnen hiermee worden aangepakt. Zowel in kuurverband als voor onderhoud. Van pigmentvlekken en huidverkleuringen, fijne lijntjes en rimpels tot acne, grove poriestructuur, huidverslapping, gevoelige huid, littekens en rosacea. Kortom, iedere vorm van huidgeneratie kan met de Trans6peel worden behandeld. een ware boost voor je huid!

90 minuten €115,-

Marieke Weustink
Marieke Weustink
Huidcoach
Marieke Weustink

Over mij

Na een aantal jaren gewerkt te hebben als schoonheidspecialist en ik de producten en behandelingen van hannah zelf heb ervaren heb ik de volwaardige hannah opleiding gevolgd. Ik wil dan ook graag anderen helpen met het verbeteren van de huidconditie en advies geven om blijvend resultaat te zien. Als je huid er goed uitziet voel je jezelf een stuk zelfverzekerder. Laat daarom gerust de zorg voor je huid aan mij over.

Kennis maken met Hannah

Meld je nu aan voor een gratis huidmeting