Skip to content Skip to footer

HANNAH XPERIENCE

In het kort

Onze Hannah Xperience is meer dan alleen een behandeling; het is een op maat gemaakte Xperience naar een gezondere, stralende huid. Deze effectieve behandeling van 80 – 90 minuten in combinatie met persoonlijk productadvies, heeft als resultaat aantoonbare huidverbetering!  

Wat mag je verwachten?

Iedere behandeling start met een huidmeting 

Bij SQIN Huidcoaching begrijpen we dat elke huid uniek is. Daarom start iedere behandeling met een nauwkeurige huidmeting. Met de hannah Skin Analyzer meten we het vocht- en vetgehalte en de pH-waarde van je huid op dat moment. Hierdoor kunnen we een behandeling en productadvies samenstellen dat is afgestemd op de specifieke behoeften van wat jouw huid op dat moment nodig heeft. 

Na de huidmeting begint de behandeling volgens de vaste stappen: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Altijd, ongeacht of je een half uur of twee uur boekt. 

Neem contact op

Heb jij een vraag over een behandeling of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Behandeling

hannah Xperience 80 - 90 min

De  80 of 90 minuten durende behandeling omvat een reiniging, eventueel het waxen en/of verven van je wenkbrauwen, milde peeling, masker, bindweefselmassage of rimpel reductie therapie, ultrasound massage en voeding en bescherming voor jouw huid.

De krachtige bindweefselmassage verbetert de huidconditie, stevigheid, glans en egaliteit. Tijdens de ultrasound massage laten we jouw cellen trillen, waardoor voedingsstoffen nog beter worden opgenomen. Deze toevoeging verbetert de effectiviteit van de behandeling. 

De hannah Xperience in detail

Iedere hannah Treatment start met de basis: het reinigen en peelen van de huid. Een schone huid legt de perfecte basis voor de opname van werkzame stoffen.  

De huidstimulatie begint met een speciale crème en een intensieve massage, afgestemd op jouw huidtype, zoals een bindweefselmassage of rimpel reductie therapie. Dit bevordert een sterke doorbloeding, waardoor er veel zuurstof bij de cellen komt, wat zorgt voor een optimale celvernieuwing.

Deze pittige en prettige ervaring bouwen we rustig op, rekening houdend met wat jij aan kunt. Wanneer je regelmatig komt, leren we jouw huid en grenzen steeds beter kennen en wordt de behandeling effectiever. 

Bindweefselmassage

Eén van de methodes waar wij mee werken is de hannah Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

De hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Rimpel Reductie Therapie

In navolging op de Bindweefselmassage zijn de technieken verder doorontwikkeld in de Rimpel Reductie Therapie, waardoor de massage geoptimaliseerd is voor het gericht behandelen van littekens, rimpels en volumeverlies. Deze intensieve therapie geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk en maakt littekens beduidend minder zichtbaar! 

De hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie is ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel.

Bij littekens en rimpels is het onderliggende bindweefsel verkleefd en qua volume verplaatst. Door de diepwerkende hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Een verkleefd litteken wordt hierdoor van de onderhuid losgemaakt. Op deze manier worden de littekens aanzienlijk minder zichtbaar. 

In sommige gevallen voegen we een ultrasound massage toe. Geluidsgolven laten jouw cellen trillen, waardoor voedingsstoffen nog beter worden opgenomen. Deze toevoeging verbetert de effectiviteit van de behandeling. 

De behandeling wordt afgerond met een masker dat is aangepast aan jouw huidtype en een voedende beschermende crème. Hierdoor verlaat je de salon goed beschermd en met een stralende huid. 

Totale ontspanning is effectief voor een nóg beter resultaat. Daarom wordt de behandeling uitgevoerd in stilte. Zo kunnen wij ons met alle aandacht concentreren op jouw huid en heb jij totale ontspanning.

Wij geloven in consistentie en geduld. Collageen heeft tijd nodig om resultaten te laten zien. Met regelmatige bezoeken, de juiste thuisverzorging en aandacht voor jouw individuele behoeften, werken we samen naar zichtbare en langdurige resultaten.

Wil je het allerbeste voor je huid? Dan is kuren het antwoord! Een behandeling bij ons is als sporten: voor echt resultaat moet je vaker trainen. Het optimale resultaat behaal je dan ook door een kuur te volgen.  

Een kuur kan bijvoorbeeld bestaan uit 4-6 behandelingen van 50-60 minuten met een tussenpose van 1 tot maximaal 2 weken. 

De hannah behandelingen zijn bedoeld om geleidelijk aan de gezondheid van je huid te verbeteren. Herhaalde behandelingen zorgen niet alleen voor zichtbaarder resultaat, maar door regelmatig terug te komen kunnen wij de behandeling verfijnen op basis van de voortgang van jouw huidconditie.  

Daarnaast speelt jouw leefwijze een grote rol. Door bewust te zijn van jouw dagelijkse gewoonten en deze waar nodig aan te passen, kun je de voordelen van de behandelingen maximaliseren en de gezondheid van je huid op lange termijn ondersteunen. 

Een kuur plannen? Dit doen we graag in overleg!  

HUIDPROBLEMEN

Met welke huidproblemen kan ik bij SQIN terecht?

Gratis huidmeting!

Ben je nieuw bij SQIN Huidcoaching en weet je niet zo goed welke behandeling voor jou geschikt is? Maak een gratis afspraak voor een op maat gemaakt behandel- en product advies!

Met de hannah Skin Analyzer meten we het vocht- en vetgehalte en de pH-waarde van je huid op dat moment.

We bespreken je leefstijl, self-care routine en de producten die je thuis gebruikt. Deze factoren hebben een groot effect op je huid.

Hierdoor kunnen we een uniek behandel- en productadvies samenstellen dat is afgestemd op de specifieke behoeften van wat jouw huid op dat moment nodig heeft. 

Wat onze klanten zeggen

De Hannah experience was geweldig: mijn huid ziet er stralend en fris uit én heerlijk kunnen ontspannen. Mijn volgende afspraak is al gepland
Esther

BEHANDELINGEN

Ontdek meer hannah behandelingen

Chat openen
Neem gerust contact op!
Heb jij een vraag over een behandeling of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!