Skip to content Skip to footer

HANNAH INTENSE TREATMENT PLUS

In het kort

Ontdek de kracht van onze standaard Hannah Intens Treatment en ga een stap verder met de hannah Intense Treatment Plus. Tijdens de Hannah Xperience Treatment Plus combineren we twee intensere peelingen of werken we met een intense peeling en intens masker voor een nóg beter resultaat. De hannah Intesive Treatment is te boeken voor 45 min, 65 – 75 min of 80 – 90 minuten.  

Wat mag je verwachten?

Iedere behandeling start met een huidmeting 

Bij SQIN Huidcoaching begrijpen we dat elke huid uniek is. Daarom start iedere behandeling met een nauwkeurige huidmeting. Met de hannah Skin Analyzer meten we het vocht- en vetgehalte en de pH-waarde van je huid op dat moment. Hierdoor kunnen we een behandeling en productadvies samenstellen dat is afgestemd op de specifieke behoeften van wat jouw huid op dat moment nodig heeft. 

Na de huidmeting begint de behandeling volgens de vaste stappen: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Altijd, ongeacht of je een half uur of twee uur boekt. 

Neem contact op

Heb jij een vraag over een behandeling of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Behandelingen

Hannah Intense Treatment Plus 45 min

Deze behandeling bevat geen massage en is alleen te boeken als je al bij ons bekend bent of in overleg.  

Deze 45 minuten durende behandeling omvat een reiniging, een combinatie van twee intensere peelingen of een intense peeling en een intenser masker en voeding en bescherming voor jouw huid. Hierbij stimuleren we de doorbloeding en brengen we werkzame stoffen aan voor maximale huidverbetering.  

Tijdens deze behandeling ligt de focus op de intensere peeling die dieper in de huid doordringt waardoor de weerbaarheid van de huid verbetert. Grove poriën, lijntjes, onzuiverheden en pigment worden effectief aangepakt, wat resulteert in een gladdere en egalere huid. Door dieper in de huid te gaan, bereiken we een nog groter resultaat. Ervaar het merkbare verschil voor een stralende huid.  Door twee intense peelingen of een intense peeling en intens masker te combineren bereiken we een nog groter resultaat. Ervaar het merkbare verschil voor een stralende huid. 

Hannah Intense Treatment Plus 65 - 75 min

Deze behandeling is alleen te boeken als je al bij ons bekend bent en in overleg.

Deze 65 of 75 minuten durende behandeling omvat een reiniging, een combinatie van twee intensere peelingen of een intense peeling en een intenser masker, bindweefsel, of rimpelreductiemassage en voeding en bescherming voor jouw huid. Hierbij stimuleren we de doorbloeding en brengen we werkzame stoffen aan voor maximale huidverbetering.  

Tijdens deze behandeling ligt de focus op de intensere peeling die dieper in de huid doordringtwaardoor de weerbarheid van de huid verbetert. Grove poriën, lijntjes, onzuiverheden en pigment worden effectief aangepakt, wat resulteert in een gladdere en egalere huid. Door dieper in de huid te gaan, bereiken we een nog groter resultaat. Ervaar het merkbare verschil voor een stralende huid. 

De krachtige bindweefselmassage of rimpel reductie therapie verbetert de huidconditie, stevigheid, glans en egaliteit.  

Hannah Intense Treatment Plus 80 - 90 min

Deze behandeling is alleen te boeken als je al bij ons bekend bent en in overleg.

Deze 80 of 90 minuten durende behandeling omvat een reiniging, een combinatie van twee intensere peelingen of een intense peeling en een intenser masker, bindweefselmassage of rimpel reductie therapie, ultrasoundmassage en voeding en bescherming voor jouw huid. Hierbij stimuleren we de doorbloeding en brengen we werkzame stoffen aan voor maximale huidverbetering.  

Tijdens deze behandeling ligt de focus op de combinatie van de intensere peelingen of een intense peeling en een intenser masker. Door twee intense peelingen of een intense peeling en intens masker te combineren bereiken we een nog groter resultaat. Grove poriën, lijntjes, onzuiverheden en pigment worden effectief aangepakt, wat resulteert in een gladdere en egalere huid. Door dieper in de huid te gaan, bereiken we een nog groter resultaat. Ervaar het merkbare verschil voor een stralende huid. 

De krachtige bindweefselmassage verbetert de huidconditie, stevigheid, glans en egaliteit. Tijdens de ultrasound massage laten we jouw cellen trillen, waardoor voedingsstoffen nog beter worden opgenomen. Deze toevoeging verbetert de effectiviteit van de behandeling. 

De hannah Intense Treatment Plus in detail

Elke hannah Intensive Treatment Plus start met de basis: het reinigen en peelen van de huid. Een schone huid legt de perfecte basis voor de opname van werkzame stoffen.

Tijdens de hannah Intensive Treatment Plus wordt de nadruk gelegd op het intens boosten van de huid door een diepere peeling. De huid wordt diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd, waardoor het oppervlak egaler wordt. Littekens als gevolg van acne verzachten en het heeft tevens een antimicrobiële werking waardoor acne zal verminderen. De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntje en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder is. 

De huidstimulatie begint met een speciale crème en een intensieve massage, afgestemd op jouw huidtype, zoals bindweefselmassage of rimpelreductietherapie. Dit bevordert een sterke doorbloeding, waardoor er veel zuurstof bij de cellen komt, wat zorgt voor een optimale celvernieuwing.

Deze pittige en prettige ervaring bouwen we rustig op, rekening houdend met wat jij aan kunt. Wanneer je regelmatig komt, leren we jouw huid en grenzen steeds beter kennen en wordt de behandeling effectiever. 

De hannah Basis Treatment van 30 minuten bevat geen massage.

Bindweefselmassage

Eén van de methodes waar wij mee werken is de hannah Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage! 

Rimpel Reductie Therapie

De hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie is ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel door een gespecialiseerde hannah huidcoach. 

Bij littekens en rimpels is het onderliggende bindweefsel verkleefd en qua volume verplaatst. Door de diepwerkende hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Een verkleefd litteken wordt hierdoor van de onderhuid losgemaakt. Op deze manier worden de littekens aanzienlijk minder zichtbaar. Dit effect is wetenschappelijk bewezen en toont aan dat er een huidverbetering van maar liefst 35 tot zelfs 80% kan plaatsvinden! Het litteken wordt beduidend soepeler en de kleur verbetert. Ook bijkomende hinder zoals jeuk, pijn, roodheid en verdikkingen verminderen aanzienlijk. 

In sommige gevallen voegen we een ultrasound massage toe. Geluidsgolven laten jouw cellen trillen, waardoor voedingsstoffen nog beter worden opgenomen. Deze toevoeging verbetert de effectiviteit van de behandeling. 

De behandeling wordt afgerond met een masker dat is aangepast aan jouw huidtype en een voedende beschermende crème. Hierdoor verlaat je de salon goed beschermd en met een stralende huid. 

Totale ontspanning is effectief voor een nóg beter resultaat. Daarom wordt de behandeling uitgevoerd in stilte. Zo kunnen wij ons met alle aandacht concentreren op jouw huid en heb jij totale ontspanning.

Wij geloven in consistentie en geduld. Collageen heeft tijd nodig om resultaten te laten zien. Met regelmatige bezoeken, de juiste thuisverzorging en aandacht voor jouw individuele behoeften, werken we samen naar zichtbare en langdurige resultaten.

Wil je het allerbeste voor je huid? Dan is kuren het antwoord! Een behandeling bij ons is als sporten: voor echt resultaat moet je vaker trainen. Het optimale resultaat behaal je dan ook door een kuur te volgen.  

Een kuur kan bijvoorbeeld bestaan uit 4-6 behandelingen van 50-60 minuten met een tussenpose van 1 tot maximaal 2 weken. 

De hannah behandelingen zijn bedoeld om geleidelijk aan de gezondheid van je huid te verbeteren. Herhaalde behandelingen zorgen niet alleen voor zichtbaarder resultaat, maar door regelmatig terug te komen kunnen wij de behandeling verfijnen op basis van de voortgang van jouw huidconditie.  

Daarnaast speelt jouw leefwijze een grote rol. Door bewust te zijn van jouw dagelijkse gewoonten en deze waar nodig aan te passen, kun je de voordelen van de behandelingen maximaliseren en de gezondheid van je huid op lange termijn ondersteunen. 

Een kuur plannen? Dit doen we graag in overleg!  

HUIDPROBLEMEN

Met welke huidproblemen kan ik bij SQIN terecht?

Gratis huidmeting!

Ben je nieuw bij SQIN Huidcoaching en weet je niet zo goed welke behandeling voor jou geschikt is? Maak een gratis afspraak voor een op maat gemaakt behandel- en product advies!

Met de hannah Skin Analyzer meten we het vocht- en vetgehalte en de pH-waarde van je huid op dat moment.

We bespreken je leefstijl, self-care routine en de producten die je thuis gebruikt. Deze factoren hebben een groot effect op je huid.

Hierdoor kunnen we een uniek behandel- en productadvies samenstellen dat is afgestemd op de specifieke behoeften van wat jouw huid op dat moment nodig heeft. 

Wat onze klanten zeggen

Een heerlijke ontspannen huidverzorging, stevig en heel plezierig. Het resultaat is dan ook direct zichtbaar en voelbaar na je behandeling. Het is weer aftellen naar de volgende keer! Heerlijk!
Sylvia

BEHANDELINGEN

Ontdek meer hannah behandelingen

Chat openen
Neem gerust contact op!
Heb jij een vraag over een behandeling of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!