Skip to content Skip to footer

LPG

Een stevige massage van het onderhuidse bindweefsel

LPG endermologie is een intensieve massage met een apparaat dat de huid via zuiging omhooghaalt en afrolt. Hierdoor wordt zowel de huid als het onderhuids bindweefsel stevig gemasseerd. Deze vorm van masseren stimuleert de bloed- en lymfecirculatie, verbetert de toevoer van zuurstof en de afvoer van afvalstoffen. Daarnaast verhoogt het de vorming van elastine- en collageenvezels zodat de huid soepeler, steviger, gladder en gezonder wordt.

Voordat we je kunnen behandelen is het van belang dat je langskomt voor een intakegesprek. In dit gratis en vrijblijvende gesprek onderzoeken we of LPG endermologie inderdaad de juiste behandeling is voor jou. Indien gewenst, kunnen we aansluitend een proefbehandeling uitvoeren.

Neem contact op

Heb jij een vraag over een behandeling of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Behandelingen

Komt u voor het eerst? Dan eerst deze afspraak maken. Het kan gecombineerd worden met een behandeling (extra aanvinken)

De behandeling in detail

Tijdens de behandeling word je gemasseerd met een LPG-apparaat. Ter geleiding van de behandelkop van het apparaat draag je tijdens de behandeling een nylon LPG-pak, dat het lichaam bedekt.

LPG endermologie wordt – mede door de goede geleiding – als minder pijnlijk ervaren dan cupping of een handmatige bindweefselmassage.

We adviseren om 2 tot.3 zones per kuur te behandelen voor optimaal resultaat. Tijdens de intake bespreken we of we 30 of 40 minuten behandelen. 

De stevige massage bevordert de vetverbranding in de behandelde gebieden. Om optimaal gebruik te maken van deze versnelde afbraak van vetten, raden we aan om binnen 6 uur na de behandeling te sporten.

LPG endermologie bestaat uit een kuur van meerdere behandelingen. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van het doel en het aantal te behandelen gebieden. Dit bespreken we tijdens het intakegesprek. Om cellulite te verminderen zijn er tussen de 10 en 20 behandelingen nodig om een optimaal resultaat te bereiken. Dit hangt o.a. van de ernst en leeftijd.

We starten met 2 behandelingen per week. Na 6 tot 10 behandelingen zijn de eerste resultaten zichtbaar. Is het gewenste resultaat bereikt, dan is een onderhoudsbehandeling van 1 x per maand voldoende om dit resultaat te behouden.

Bij een kuur van 10 behandelingen krijg je de 11e behandeling gratis!

INDICATIES

Wanneer LPG endermologie

LPG Endermologie Relax Massage

Een 60 minuten durende massage met het LPG-apparaat. Deze massage ontspant gebieden onder spierspanning, vermindert stress en biedt een gevoel van relaxatie. Heel fijn voor de lichamelijke en geestelijke balans. Voor deze massage is geen intake nodig!

Wat onze klanten zeggen

Een heerlijke ontspannen huidverzorging, stevig en heel plezierig. Het resultaat is dan ook direct zichtbaar en voelbaar na je behandeling. Het is weer aftellen naar de volgende keer! Heerlijk!
Sylvia

BEHANDELINGEN

Ontdek andere behandelingen

Chat openen
Neem gerust contact op!
Heb jij een vraag over een behandeling of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!