Skip to content Skip to footer

BEHANDELINGEN

hannah

Bij SQIN Huidcoaching werken we met het merk hannah en bieden we diverse behandelingen aan, waaronder de hannah basis Treatment, hannah Xperience, welke uit te breiden is naar de intensievere hannah Intense Treatment en hannah Intense Treatment Plus 

Als hannah huidcoach streven we ernaar om jou bewust te maken van je huid en daadwerkelijke huidverbetering te realiseren met behulp van de unieke hannah methode, producten en technieken, zoals de bindweefselmassage en Rimpel Reductie Therapie.

Dagelijkse verzorging

Kenmerkend voor hannah is de afstemming van producten op jouw unieke huidtype. De hannah producten worden zorgvuldig geselecteerd om optimaal aan te sluiten op de behoeften van jouw huid. Belangrijk hierbij is het gebruik van hannah producten thuis, wat essentieel is voor de dagelijkse verzorging en verdere verbetering van de huid. Een onderdeel wat vaak vergeten wordt.  

De verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging ligt bij jou. Wij begeleiden je in dit proces door je het juiste productadvies te geven en je 1 keer in de 6 weken te helpen om een boost aan je huid te geven.

Met regelmatige bezoeken, de juiste thuisverzorging en aandacht voor jouw individuele behoeften, werken we samen naar zichtbare en langdurige resultaten!

Neem contact op

Heb jij een vraag over een behandeling of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Waardevolle momentopname van je huid

Bij SQIN Huidcoaching begrijpen we dat elke huid uniek is. Daarom start iedere behandeling met een nauwkeurige huidmeting. Met de hannah Skin Analyzer meten we het vocht- en vetgehalte en de pH-waarde van je huid op dat moment. Hierdoor kunnen we een behandeling en productadvies samenstellen dat is afgestemd op de specifieke behoeften van wat jouw huid op dat moment nodig heeft. 

Na de huidmeting begint de behandeling volgens de vaste stappen: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Altijd, ongeacht of je een half uur of twee uur boekt. 

Boek nu jouw afspraak en zet de eerste stap richting een betere huidverzorging!

METHODEN EN TECHNIEKEN

Bindweefselmassage en Rimpel Reductie Therapie

Bindweefselmassage

Bij hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. 

Eén van de methodes waar wij mee werken is de hannah Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

De hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Rimpel Reductie Therapie

In navolging op de Bindweefselmassage zijn de technieken verder doorontwikkeld in de Rimpel Reductie Therapie, waardoor de massage geoptimaliseerd is voor het gericht behandelen van littekens, rimpels en volumeverlies. Deze intensieve therapie geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk en maakt littekens beduidend minder zichtbaar! 

De hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie is ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel.

Bij littekens en rimpels is het onderliggende bindweefsel verkleefd en qua volume verplaatst. Door de diepwerkende hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Een verkleefd litteken wordt hierdoor van de onderhuid losgemaakt. Op deze manier worden de littekens en rimpels minder zichtbaar. 

BEHANDELINGEN

hannah behandelingen

HANNAH

Producten

Een gezonde, stralende huid begint met de juiste zorg. De producten van hannah skincare zijn speciaal ontwikkeld om jouw huid te verbeteren en gezonder te maken. Van reinigen tot voeden en beschermen, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw huid goed te verzorgen. Iedere huid is anders, daarom vind je bij ons producten voor ieder huidtype. Kies bijvoorbeeld voor de producten voor een droge huid, een vetarme huid, een gevoelige huid of gewoon voor een normale huid.  

Wat onze klanten zeggen

Een heerlijke ontspannen huidverzorging, stevig en heel plezierig. Het resultaat is dan ook direct zichtbaar en voelbaar na je behandeling. Het is weer aftellen naar de volgende keer! Heerlijk!
Sylvia

HUIDPROBLEMEN

Met welke huidproblemen kan ik bij SQIN terecht?

Neem contact op

Heb jij een vraag over een behandeling of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Chat openen
Neem gerust contact op!
Heb jij een vraag over een behandeling of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!