Skip to content Skip to footer

JULIETTE ARMAND OFFICE TREATMENT

In het kort

Gun jezelf een snelle boost met de Juliette Armand Office Treatment, een korte behandeling van 30 minuten die perfect past in je pauze.  

Tijdens deze korte behandeling wordt je huid écht even aan het werk gezet. De behandeling bestaat uit een milde chemische peeling en het Phytopeel mask. Dit masker op basis van zoetwaterspons zorgt ervoor dat het zelfherstellend vermogen van de huid in werking wordt gezet. Hierdoor wordt de celvernieuwing intensief geactiveerd. Fijne lijntjes en rimpels worden effectief aangepakt, met als resultaat een stralende en egale huid met een stevige en gladde structuur.  

Gun jezelf die welverdiende boost, zelfs tijdens een drukke werkdag!  

Wat mag je verwachten?

Iedere behandeling start met een huidmeting 

Bij SQIN Huidcoaching begrijpen we dat elke huid uniek is. Daarom start iedere behandeling met een nauwkeurige huidmeting. Met de hannah Skin Analyzer meten we het vocht- en vetgehalte en de pH-waarde van je huid op dat moment. Hierdoor kunnen we een behandeling en productadvies samenstellen dat is afgestemd op de specifieke behoeften van wat jouw huid op dat moment nodig heeft. 

Na de huidmeting begint de behandeling volgens de vaste stappen: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Altijd, ongeacht of je een half uur of twee uur boekt. 

Neem contact op

Heb jij een vraag over een behandeling of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens

De behandeling in detail

We starten met een diepgaande reiniging om je huid voor te bereiden. Een schone huid legt de perfecte basis voor de opname van werkzame stoffen. Gevolgd door een snelle en effectieve peeling voor een frisse uitstraling.  

De behandeling wordt afgerond met een Phytopeel masker. Dit masker is gemaakt van eiwitrijke kruiden met een naaldvormige structuur en stimuleert het zelfherstellend vermogen van je huid. Met een voedende beschermende crème verlaat je de salon goed beschermd en met een stralende huid. 

Totale ontspanning is effectief voor een nóg beter resultaat. Daarom wordt de behandeling uitgevoerd in stilte. Zo kunnen wij ons met alle aandacht concentreren op jouw huid en heb jij totale ontspanning.  

Wij geloven in consistentie en geduld. Collageen heeft tijd nodig om resultaten te laten zien. Met regelmatige bezoeken, de juiste thuisverzorging en aandacht voor jouw individuele behoeften, werken we samen naar zichtbare en langdurige resultaten. 

Wat onze klanten zeggen

Een heerlijke ontspannen huidverzorging, stevig en heel plezierig. Het resultaat is dan ook direct zichtbaar en voelbaar na je behandeling. Het is weer aftellen naar de volgende keer! Heerlijk!
Sylvia

HUIDPROBLEMEN

Met welke huidproblemen kan ik bij SQIN terecht?

Gratis huidmeting!

Ben je nieuw bij SQIN Huidcoaching en weet je niet zo goed welke behandeling voor jou geschikt is? Maak een gratis afspraak voor een op maat gemaakt behandel- en product advies!

Met de hannah Skin Analyzer meten we het vocht- en vetgehalte en de pH-waarde van je huid op dat moment.

We bespreken je leefstijl, self-care routine en de producten die je thuis gebruikt. Deze factoren hebben een groot effect op je huid.

Hierdoor kunnen we een uniek behandel- en productadvies samenstellen dat is afgestemd op de specifieke behoeften van wat jouw huid op dat moment nodig heeft. 

BEHANDELINGEN

Ontdek andere behandelingen

Chat openen
Neem gerust contact op!
Heb jij een vraag over een behandeling of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!