Juliette Armand

Juliette Armand

Over Juliette Armand

De eisen die de consument aan de specialist in huidverbetering stelt zijn erg hoog. Steeds vaker wordt verwacht dat cosmetische producten en behandelingen dezelfde effecten hebben als plastische chirurgie. Als een weloverwogen beslissing introduceer ik het Griekse merk Juliette Armand. De geavanceerde therapieën hiervan benutten de kracht van de eigen huidcellen. Het werkt middels maatwerk behandelprotocollen én dito producten met maximale effectiviteit.

Juliette Armand vormt dé perfecte aanvulling op de diverse productlijnen van hannah®. De vraag om intensievere behandelmogelijkheden bij bepaalde specifieke huidproblemen, zoals acne, huidveroudering en dehydratatie met een snel resultaat. Qua filosofie en denkwijze is het een zusje, of eigenlijk een zielsverwante van het merk hannah®!

OFFICE TREATMENT

In drukke tijden is het soms lastig een moment voor jezelf te vinden. Met de Office Treatment is dat verleden tijd. Tijdens deze korte en intense behandeling wordt de celvernieuwing van de huid geactiveerd. De tekenen van huidveroudering worden voorkomen en bestreden. Een stralende huid met een gladde structuur en een egale teint is het resultaat. (Ideaal als je een feestje hebt bijvoorbeeld, of je huid een oppepper kan gebruiken)

Deze behandeling werkt ook voor de acne,- en gedehydrateerde huid.

 • Het hele jaar door te boeken en alleen bij thuisgebruik van minimaal de Juliette Armand SPF50 Sunfilm Facegel.
 • 30 minuten € 45,-
 • JA Sunfilm Facegel SPF50 55ml € 64,-

Behandelfrequentie

 • Wekelijks gedurende 6 weken 225,- en eenmalig 10% korting op de producten
 • Uiteraard ook als eenmalige boost voor je huid te boeken.

AGING THERAPY

Krijg grip op huidveroudering

Deze therapie reguleert de biologische huidveroudering en is erop gericht de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen. Door het zelfreinigende mechanisme van de huidcellen te activeren kan de huid zich ontdoen van het beschadigde DNA en wordt de natuurlijke huidregeneratie ondersteund. De huid wordt tevens intensief gehydrateerd en ziet er direct fris en stralend uit.

 • Inclusief BHA peeling en bindweefselmassage.
 • Alleen als thuis de producten van hannah en/of Juliette Armand gebruikt worden.
 • Ook te boeken als kuur.
 • 60 minuten € 75,-

Behandelfrequentie

 • Wekelijks gedurende 6 weken 375,- En eenmalig 10% korting op de producten
 • Uiteraard ook als onderhoudsbehandeling te boeken (van oktober t/m maart)

Marieke Weustink
Marieke Weustink
Huidcoach
Marieke Weustink

Over mij

Na een aantal jaren gewerkt te hebben als schoonheidspecialist en ik de producten en behandelingen van hannah zelf heb ervaren heb ik de volwaardige hannah opleiding gevolgd. Ik wil dan ook graag anderen helpen met het verbeteren van de huidconditie en advies geven om blijvend resultaat te zien. Als je huid er goed uitziet voel je jezelf een stuk zelfverzekerder. Laat daarom gerust de zorg voor je huid aan mij over.

Kennis maken met Hannah

Meld je nu aan voor een gratis huidmeting