Mijn doelstelling is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de Hannah methode, producten en technieken. Hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat.

Door jarenlange ervaring en enorme kennis heeft Hannah Hakze (oprichtster) het Hannah-systeem voor huidverbetering ontwikkeld. Dat wil zeggen dat de bindweefselmassage in combinatie met de Hannah producten zorgen voor zichtbare huidverbetering! Nadat ik het ook zelf heb ervaren wil ik heel graag anderen helpen en heb ik deze producten in huis gehaald en tevens aansluitend aan mijn jarenlange ervaring als schoonheidsspecialist de Hannah opleiding gevolgd.

Om de behandeling en het daarbij behorende productadvies zorgvuldig op maat samen te kunnen stellen zijn actuele huidwaardes dus van belang! Ik bekijk je huid nauwkeurig en maak voor elke behandeling een gedegen huidanalyse met behulp van de Hannah Skin Analyzer. Hierbij zal de conditie van je huid gemeten worden op vocht- en vetgehalte, pH-waarde.

Tijdens de Hannah behandeling bepaal ik wat uw huid nodig heeft. Er is dus geen standaard werkwijze voor deze behandeling.