Hannah Bindweefselmassage Deventer

hannah

De hannah Bindweefselmassage

Bindweefselmassage in ontzettend populair en dat is natuurlijk niet voor niets. Deze stevige massage is erop gericht de huid te verbeteren en te verjongen. Door middel van speciale massagetechnieken wordt de huiddoorbloeding gestimuleerd, blokkades in de huid worden losgemaakt, rimpels en kraaienpootjes worden aangepakt en huidconditie verbeterd.

Ik adviseer je om vanaf je 30e regelmatig een bindweefselmassage te laten uitvoeren, zo rem je het verouderingsproces van je huid af en breng je jouw huid in topconditie! Heb je al iets meer last van rimpeltjes en fijne lijntjes? Ga dan eens voor een intensieve bindweefselmassage kuur, zo worden deze minder zichtbaar en je huid gaat stralen!

Naast deze huidverbeterende eigenschappen is de bindweefselmassage ook een zeer aangename en ontspannen massage.

Wil jij deze unieke huidverbeterende bindweefselmassage ervaren? Klik op onderstaande button en kies een behandeling naar keuze waarin de Bindweefselmassage wordt uitgevoerd.

Bindweefselmassage Deventer

Marieke Weustink
Marieke Weustink
Huidcoach
Marieke Weustink

Over mij

Na een aantal jaren gewerkt te hebben als schoonheidspecialist en ik de producten en behandelingen van hannah zelf heb ervaren heb ik de volwaardige hannah opleiding gevolgd. Ik wil dan ook graag anderen helpen met het verbeteren van de huidconditie en advies geven om blijvend resultaat te zien. Als je huid er goed uitziet voel je jezelf een stuk zelfverzekerder. Laat daarom gerust de zorg voor je huid aan mij over.

Kennis maken met Hannah

Meld je nu aan voor een gratis huidmeting